Produse 2017-03-31T18:34:29+02:00

Servicii

Comercializam si montam produse de tamplarie (usi si ferestre) marca REHAU, acesta fiind liderul ofertanţilor de soluţii pe bază de polimeri în Europa în sectorul sisteme pentru ferestre şi faţade. De aceea, REHAU ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive.

Va propune un serviciu complet:

 • consiliere tehnica cu sfaturi referitoare la izolare termica, fonica, securitate, rezistenta,  aspecte financiare pentru a gasii ceea mai buna oferta pentru ceea ce dumneavoastra aveti nevoie;
 • montarea tamplariei comandate la cele mai inalte standarde de calitate;
 • siguranta pe termen lung oferite prin certificatele de garantie.

O buna proiectare si o executie de calitate a tamplariei cu utilaje performante, contribuie la confortul spatiului interior, volumul de lumina naturala, aerul curat, si poate cel mai important, schimba perceptia privelistei.

Tamplaria furnizate de MONOCLIMA este echipata cu feronerie MACO si Siegenia. Aceasta ofera o gama completa de feronerie si echipamente de siguranta pentru ferestre si usi, cu o experienta de aproape 100 de ani.

Tehnologia ferestrelor, usilor si sistemelor de inchidere automata oferita de MACO asigura o linie completa de produse pentru casa si securitatea cladirilor, care imbina la cel mai inalt nivel solutiile mecanice cu cele electonice.

MONOCLIMA

Se afla pe piata suceveana de profil de aproximativ 6 ani, acumuland o experienta profesionala mare si un portofoliu de lucrari vast.

De ce MONOCLIMA ?

   • Suntem de 6ani pe piata.
   • Experienta profesionala.
   • Portofoliu vast de lucrari.
   • Oferim calitate si seriozitate.
   • Suntem atenti la nevoile clientilor nostri !

Parerea clientilor

Monoclima comercializeaza si monteaza produse de tamplarie (usi si ferestre) marca REHAU, acesta fiind liderul ofertanţilor de soluţii pe bază de polimeri în Europa în sectorul sisteme pentru ferestre şi faţade.
Anonim