SFATURI UTILE 2017-03-31T18:34:29+02:00

CUM ALEGEM TAMPLARIA

Pentru evitarea problemelor aparute din aceste cauze va sugeram ca la achizitionarea tamplariei cu geam termoizolator sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

-coeficientul de transfer termic al profilelor de 3 si 5 camere din PVC este in jur de 1,3 – 1.6 W/m2k, acesta fiind mai bun la profilele cu 3 camere (1.3 – 1.6 W/m2k) si de 1.1 – 1.3 W/m2k la cele cu 5 camere.
-ATENTIE! Nu doar numarul de camere de aer conteaza pentru o buna izolare ci si grosimea totala a profilului, dinspre exterior spre interior, aceasta variind intre 60 – 70 mm si pachetul de sticla pe care il alegeti.
partea cea mai importanta a izolarii termice o reprezinta geamul termoizolator. -Avand in vedere evolutiile favorabile ale preturilor din ultima perioada, aproape ca putem afirma ca este de neconceput ca la un spatiu destinat locuirii (case, apartamente) sa se utilizeze geam termoizolator fara sticla low-e si, recomandat, chiar si cu argon.
-Diferentele mici de preturi nu justifica renuntarea la acest tip de geam, avand in vedere beneficiile aduse printr-o izolare cel putin de doua ori mai buna decat geamul termoizolator normal.
-De asemenea, grosimea totala a pachetului termopan trebuie sa fie de cel putin 24 mm si a geamului tripan de 32 mm, o grosime mai mica ducand la scaderea capacitatii de izolare.
La spatii cu alta destinatie (hale, garaje etc.) unde nevoia de izolare nu este atat de mare, se poate opta si pentru variante “economice”.

CUM ALEGEM PACHETUL DE STICLA TERMOPAN

Pentru consumatorul direct, ferestrele incep sa capete importanta in momentul in care acesta realizeaza ca are nevoie sa si le schimbe sau sa isi doteze locuinta cu altele noi. De multe ori, achizitia acestora se face pe baza recomandarilor si cunoscand putine lucruri despre produs.

scopul nostru este sa va informam bine,astfel incat sa luati o decizie de cumparare favorabila dumneavoastra ,deoarece ferestrele sunt investitii pe termen lung si trebuie sa va asigurati ca va veti bucura de maximum de beneficii din partea acestora.

Este stiut faptul ca ferestrele se bucura de cea mai mare atentie in perioada toamnei, atunci cand temperaturile incep sa scada. Motivul este simplu de inteles: oamenii isi protejeaza termic locuintele pentru a face fata temperaturilor scazute din timpul iernii si pentru a reduce costurile de incalzire a locuintei.

Un fenomen asemanator se intampla odata cu cresterea temperaturilor, numai ca atentia este indreptata de aceasta data spre alte sisteme de climatizare, si anume spre sistemele de aer conditionat, reducerea costurilor de intretinere nemaifiind un factor atat de important, comparativ cu perioada iernii.

MONOCLIMA vine in intampinarea nevoilor consumatorilor si le ofera acestora solutia optima pentru ambele situatii: noua sticla cu control solar 4ANOTIMPURI. Sticla cu proprietati de control solar este folosita de multa vreme in industria peretilor de tip cortina.

4ANOTIMPURI se ridica la cel mai inalt nivel protectia solara oferita de ferestre. Datorita calitatilor sale remarcabile, diminueaza pana aproape de anulare efectul de sera care apare vara in interiorul locuintelor si conduce la o mai buna eficientizare termica a locuintei in orice anotimp, ca urmare a reducerii consumului de energie necesar pentru mentinerea confortului optim.

Sticla 4ANOTIMPURI a influentat radical calitatile unei ferestre moderne. Astfel, pe langa cunoscutele calitati de protectie termica in timpul sezonului rece, 4 ANOTIMPURI a adaugat calitati de protectie solara in timpul verii.

Calitatile extraordinare de protectie ale sticlei 4ANOTIMPURI nu sunt vizibile doar vara, ferestrele dotate cu acest tip de sticla beneficiind de acelasi nivel avansat de protectie si impotriva gerului, in timpul sezonului rece. Asadar, indiferent de anotimp, ferestrele cu sticla 4ANOTIMPURI sunt solutia optima pentru nevoile oricarui consumator.

CONTATI PE NOI!

INFORMATII UTILE

Compania vine in sprijinul clientilor cu un grad inalt de profesionalism, respect, calitate si un pret corect. Foarte important pentru noi este sa reusim sa va ajutam sa alegeti produsul necesar, in functie de bugetul dumneavoastra, sa nu intampinati nicio problema in colaborarea cu noi, sa ne recomandati cu caldura mai departe, la partenerii de afaceri sau la rude, vecini, prieteni.

Asteptam toate categoriile de clienti: locatari ai blocurilor, constructori, oameni care isi construiesc case in regim propriu, asociatii de locatari, etc.

Avem activ departamentul de ofertare, puteti suna sa cereti o oferta si in maxim 1 ora veti primii o oferta de la un reprezentant vanzari.