Misiune, scop

Într-un segment de piaţă marcat de o concurenţă acerbă, ne-am propus să rupem barierele, dând dovadă de înalt profesionalism întărit de calitatea germană a produselor oferite. Imbinarea funcţiei estetice (înfrumuseţarea spaţiului, crearea unei atmosfere calde, confortabile) cu cea tehnică (funcţionalitate, durabilitate) nu sunt sarcini uşoare, atunci când vă amenajaţi locuinţa.

Studiile efectuate reflectă existenţa unei nişe semnificative în piaţa de profil, la capitolul servicii. De aceea, în politica noastră ne-am situat pe locul întâi serviciile: scopul nostru este să anticipăm cerinţele dumneavoastră. Misiunea asumată de noi este să devenim partenerul de încredere şi să satisfacem nevoile şi cerinţele clienţilor noştri.

Despre noi

MonoClima se află pe piaţa suceveană de profil din 2009, acumulând o experienţă profesională mare şi un portofoliu de lucrări vast.

Firma noastră comercializează şi montează produse de tâmplărie (uşi şi ferestre) marca REHAU, acesta fiind liderul ofertanţilor de soluţii pe bază de polimeri în Europa în sectorul sisteme pentru ferestre şi faţade. De aceea, REHAU oferă soluţii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard până la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive.

Comercializăm: sticlă decorativă, tâmplărie PVC, glafuri, vitralii, uşi de garaj, plase insecte, jaluzele etc.

Call Now Button