Rulouri exterioare

Elegante şi utile, RULOURILE EXTERIOARE din aluminiu au lamelele umplute cu spumă poliuretanică, fapt care realizează o bună izolare termică şi fonică. Ele pot fi dotate cu yală sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protecţia antiefracţie. La cerere, ruloul poate avea acţionare manuală sau un motor cu telecomandă; poate fi simplu sau cu plasă antiinsecte încorporată. Motorizarea se executa pentru rulou, plasa fiind acţionată manual.

Disponibile într-o gamă variată de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasă pătrată sau rotundă. În cazul rulourilor cu carcasă rotundă, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Având un înalt grad de finisare, rulourile au constituit dintotdeauna combinaţia perfectă între util şi estetic.

Rulourile exterioare pentru ferestre asigură un plus de răcoare vara datorită umbrei pe care o fac în casă, iar iarna constituie o importanţă bariera termică pentru menţinerea caldurii în casă, micşorând consistent factura la încălzire.

Call Now Button