CUM ALEGEM TAMPLARIA?

Pentru evitarea problemelor apărute din aceste cauze vă sugerăm ca la achiziţionarea tâmplăriei cu geam termoizolator să aveţi în vedere următoarele aspecte:

– coeficientul de transfer termic al profilelor de 3 şi 5 camere din PVC este în jur de 1,3 – 1.6 W/m2k, acesta fiind mai bun la profilele cu 3 camere (1.3 – 1.6 W/m2k) si de 1.1 – 1.3 W/m2k la cele cu 5 camere.
– ATENŢIE! Nu doar numărul de camere de aer contează pentru o bună izolare ci şi grosimea totală a profilului, dinspre exterior spre interior, aceasta variind între 60 – 70 mm şi pachetul de sticlă pe care îl alegeţi.
partea cea mai importantă a izolării termice o reprezintă geamul termoizolator. – Având în vedere evoluţiile favorabile ale preţurilor din ultima perioadă, aproape că putem afirma că este de neconceput ca la un spaţiu destinat locuirii (case, apartamente) să se utilizeze geam termoizolator fără sticla low-e şi, recomandat, chiar şi cu argon.
– Diferenţele mici de preţuri nu justifică renunţarea la acest tip de geam, având în vedere beneficiile aduse printr-o izolare cel puţin de două ori mai bună decât geamul termoizolator normal.
– De asemenea, grosimea totală a pachetului termopan trebuie să fie de cel puţin 24 mm şi a geamului tripan de 32 mm, o grosime mai mică ducând la scăderea capacităţii de izolare.
La spaţii cu altă destinaţie (hale, garaje etc.) unde nevoia de izolare nu este atât de mare, se poate opta şi pentru variante “economice”.

CUM ALEGEM PACHETUL DE STICLA TERMOPAN?

Pentru consumatorul direct, ferestrele încep să capete importanţa în momentul în care acesta realizează că are nevoie să şi le schimbe sau să îşi doteze locuinţa cu altele noi. De multe ori, achiziţia acestora se face pe baza recomandărilor şi cunoscând puţine lucruri despre produs.
Scopul nostru este să vă informăm bine, astfel încât să luaţi o decizie de cumpărare favorabilă dumneavoastră, deoarece ferestrele sunt investiţii pe termen lung şi trebuie să vă asiguraţi că vă veţi bucura maximum de beneficii din partea acestora.
Este ştiut faptul că ferestrele se bucură de cea mai mare atenţie în perioada toamnei, atunci când temperaturile încep să scadă. Motivul este simplu de înţeles: oamenii îşi protejează termic locuinţele pentru a face faţă temperaturilor scăzute din timpul iernii şi pentru a reduce costurile de încălzire a locuinţei.
Un fenomen asemănător se întâmplă odată cu creşterea temperaturilor, numai că atenţia este îndreptată de această datp spre alte sisteme de climatizare, şi anume spre sistemele de aer condiţionat, reducerea costurilor de întreţinere nemaifiind un factor atât de important, comparativ cu perioada iernii.

MONOCLIMA vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor şi le oferă acestora soluţia optimă pentru ambele situaţii: noua sticlă cu control solar 4ANOTIMPURI. Sticla cu proprietăţi de control solar este folosită de multă vreme în industria pereţilor de tip cortină.

4ANOTIMPURI se ridica la cel mai inalt nivel protectia solara oferita de ferestre. Datorita calitatilor sale remarcabile, diminueaza pana aproape de anulare efectul de sera care apare vara in interiorul locuintelor si conduce la o mai buna eficientizare termica a locuintei in orice anotimp, ca urmare a reducerii consumului de energie necesar pentru mentinerea confortului optim.
Sticla 4ANOTIMPURI a influentat radical calitatile unei ferestre moderne. Astfel, pe langa cunoscutele calitati de protectie termica in timpul sezonului rece, 4 ANOTIMPURI a adaugat calitati de protectie solara in timpul verii.
Calitatile extraordinare de protectie ale sticlei 4ANOTIMPURI nu sunt vizibile doar vara, ferestrele dotate cu acest tip de sticla beneficiind de acelasi nivel avansat de protectie si impotriva gerului, in timpul sezonului rece. Asadar, indiferent de anotimp, ferestrele cu sticla 4ANOTIMPURI sunt solutia optima pentru nevoile oricarui consumator.

INFORMAŢII UTILE

Compania vine în sprijinul clienţilor cu un grad înalt de profesionalism, respect, calitate şi un preţ corect. Foarte important pentru noi este să reuşim să vă ajutăm să alegeţi produsul necesar, în funcţie de bugetul dumneavoastră, să nu întâmpinaţi nicio problemă în colaborarea cu noi, să ne recomandaţi cu caldură mai departe, la partenerii de afaceri sau la rude, vecini, prieteni.
Aşteptăm toate categoriile de clienţi: locatari ai blocurilor, constructori, oameni care îşi construiesc case în regim propriu, asociaţii de locatari, etc.
Avem activ departamentul de ofertare, puteţi suna să cereţi o ofertă şi în maxim 1 oră veţi primii o ofertă de la un reprezentant vânzări.

MONOCLIMA vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor şi le oferă acestora soluţia optimă pentru ambele situaţii: noua sticlă cu control solar 4ANOTIMPURI. Sticla cu proprietăţi de control solar este folosită de multă vreme în industria pereţilor de tip cortină.

Call Now Button